HTML

Woohoo, USA!

USA ösztöndíjamról szóló blog

Friss topikok

  • MoonTiger: Látod drága, már csak neked kell egy amerikai milliomost kifognod :) Aki remélhetőleg másfél héten... (2011.09.19. 20:34) Szept. 18. Vasárnap
  • FrostySilver: @mizrolist: Végülis csak nem használom azt a nevemet. xD (2011.09.17. 16:49) Szept. 12. Hétfő
  • FrostySilver: @MoonTiger: Igen, ezek eléggé amerikaiak. :) (2011.09.10. 05:21) Szept. 7. Szerda

Címkék

Szept. 10. Szombat

2011.09.11. 01:07 FrostySilver

Hát, a mai nap eddig csak utazás volt. :/ 8.15-re itt volt a taxi, 11.45-kor repültünk. Atlantában át kellett szállni (jupííí...). Legalább annyira nem kellett rohanni most, és még metró-féleség is volt a terminálok között.

Megjöttünk Memphisbe: Még egy óra eltolódás, szóval most már 7 óra különbség van.

Memphis eddig egy csalódás viszont. A déli részen kaptunk szállást. Tök kihalt a hely, és a hotelben mi vagyunk csak fehérek. Viszont az egyetem elég közel van, és legalább tényleg ingyenes a net (ami nem wifi, hanem madzagos xD).

Vissza akarok menni NYC-be. :'(

Kis kockulás után elmentünk enni egy kínaiba (...). Ugyanolyan szar volt, mint első alkalommal, kb. 10 éve. xD Azt hiszem, kaja terén eléggé rasszista vagyok.

Aztán megnéztük az Ausztráliát (én másodszor). Sokkal rosszabbanak tűnt, mint elsőre, kb. 3-szor volt vége. De legalább Hugh Jackman dögös volt (bár szerepre ANNYIRA Wolverine, csak karmok nélkül). :D Ezt mondtam a recepciósnak is, aki röhögött. ^^

Így ennyi volt a nap. A holnapi döglődős lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://woohoousa.blog.hu/api/trackback/id/tr123217099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása